Wednesday – perhaps apart from Saturday the best day in the week for me. Why? Because it happenend to be that wednesday is my school-free day in the week and – great coincidence – market day! Todays outcome: Tuscan fennel salami, Calabrian hot Nduja sausage, a bit of medium-aged pecorino cheese, focaccia bread with oregano and some small, ripe figs – dinner can come.
Come and join Black and White Wednesday.
Gorgeous clicks and lovely cured meat!
Cheers,
Rosa
Heut gab’s Birne-Gorgonzola-Pizza und Karamellpudding mit Birnenkompott. Und wenn ich nicht den Pudding zum Gerinnen gebracht hätte, wäre alles perfekt gewesen. Sehr lecker und unaufwändig! Mit erhobener Gabel grüßen auch der Mitbewohner + Freundin. Und ich.
Freut mich, v.a., dass du gleich das Gesamtpaket gemacht hast! Das mit dem Ei ist immer der schwierigste Punkt bei diesen Puddinggeschichten. Ich stand da und habe das, was zu retten war, durch ein feines Sieb passiert… Ich denke, wenn man nur Eigelb nimmt, ist es einfacher.
An incredible array of distinctive compositions. Your tones are just beautiful, Julia. Thank you for your great BWW photos.